Ζητάμε τη ψήφο των συμπολιτών μας

Ζητάμε τη ψήφο των συμπολιτών μας

 

Αγαπητοί συμπολίτες,

Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα, να αλλάξουμε πολιτική στο Δήμο.

Η Δημοτική Κίνηση «ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» ζητά την υποστήριξη σας, ζητά την ψήφο σας.

1. Γιατί η φωνή των απλών καθημερινών ανθρώπων, όπως είμαστε όλοι όσοι συμμετέχουμε στον ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ, τα προβλήματα, οι αγώνες και οι αγωνίες τους, πρέπει να ακουστούν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, να αποκτήσουν φωνή και δύναμη.

2. Γιατί ήρθε η ώρα να στείλουμε ισχυρό μήνυμα για την Πόλη που ζούμε. Να διώξουμε από την διοίκηση του Δήμου όσους για δεκαετίες εναλλάσσονται στην δημοτική εξουσία παραδίδοντας ό ένας στο άλλο την πόλη σε χειρότερη κατάσταση. Πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε τα «οράματα» και τα «έργα» των δήθεν ανεξάρτητων υποψηφίων δημάρχων, που υποτιμούν την νοημοσύνη μας, που αυξάνουν συνεχώς τέλη και φόρους, που μετατρέπουν σε εμπόρευμα τις υπηρεσίες του Δήμου, που υποβαθμίζουν την πόλη;

3. Γιατί πρέπει να στείλουμε ισχυρό πολιτικό μήνυμα σε αυτούς που κυβερνούν την χώρα, την «κυβέρνηση» και την τρόικα. Όχι, δεν τα φάγαμε όλοι μαζί! Όχι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι! Όχι δεν θα πληρώσουμε εμείς για τα αδιέξοδα που γέννησε το φαγοπότι των ισχυρών, οι πολιτικές κλοπής του μόχθου μας και ολόκληρου του κοινωνικού πλούτου.

4.  Η πόλη δεν μπορεί να σωθεί από κανέναν «σωτήρα». Η πόλη δεν υπηρετείται, με μικροπρεπείς εγωπάθειες και κομματικές καταγραφές. Τα πιεστικά, καθημερινά προβλήματά μας δεν αντιμετωπίζονται με την μη ανάληψη των ευθυνών για ότι έχει γίνει μέχρι σήμερα και με αόριστες υποσχέσεις για «φυγή» στο μέλλον.

5. Δεν ζητάμε ψήφο εξουσιοδότησης όπως ζητούν οι άλλοι. Ζητάμε ψήφο συμμετοχής. Δημοκρατία ενεργοποίηση, συμμετοχή, αλληλεγγύη, αγώνας αυτός είναι ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

6. Δεν είμαστε κίνημα διαμαρτυρίας είμαστε πολίτες με άποψη, αγώνες και πρόταση. Ο προγραμματικός μας λόγος συνοψίζεται στο κεντρικό μας σύνθημα «Ήρθε η ώρα να ακολουθήσομε τον ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ, για μια Κοινωνία Αλληλεγγύης και Συμμετοχής». 

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: