Δημοτικό Συμβούλιο

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλατσίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30, με τα ακόλουθα θέματα  Ημερήσιας Διάταξης:

1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού Εσόδων και Εξόδων, Τεχνικού Προγράμματος και Σχεδίου Δράσης οικ. έτους 2012.

2. Λήψη απόφασης κατ’ άρθρο 72 παρ. 1 & 2 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ») για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό και την κατάργηση δίκης σε υφιστάμενη διαφορά με την εταιρεία ΕΥΔΡΟΜΟΣ Α.Τ.Ε. (Υπόθεση: «Αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από τον σεισμό της 7/9/1999 στην Ασβεστοκάμινο που βρίσκεται στο Ο.Τ.51/τ.98 του Δήμου Γαλατσίου»).

3. Διεξαγωγή ιερών πανηγύρεων Αγ. Ειρήνης, Αγ. Γλυκερίας και Πρ. Ηλία (Διαβίβαση της υπ’ αρ. 11/2012 απόφασης – εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).

4. Έγκριση ενημερωτικού εντύπου του Δήμου για το 2012, ενδεικτικού προϋπολογισμού 15.000 € μαζί με το Φ.Π.Α.

5. Έγκριση ίδρυσης Εσπερινού Γυμνασίου

6. Έγκριση υποβολής πρότασης με σκοπό την Χρηματοδότηση έργων Πρασίνου σε ταράτσες Δημοτικών κτηρίων.

7. Τρόπος εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση κοινόχρηστων χώρων (πλατειών & νησίδων κ.λ.π.)» Μελέτη με αρ.02/2012 της Τ.Υ.Δ.Γ.

8. Τρόπος εκτέλεσης του έργου: «Συντήρηση πεζοδρομίων κρασπεδορείθρων & προστατευτικών κιγκλιδωμάτων δημοτικών οδών».

9. Τρόπος εκτέλεσης του έργου:«Συντήρηση κτηρίων δημοτικών υπηρεσιών του Δήμου».

10. Τρόπος εκτέλεσης του έργου:«Κατασκευή αγωγών σύνδεσης ακινήτων με το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων –ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ Σ.5».

11. Τρόπος εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση παιδικών χαρών και αθλητικών εγκαταστάσεων». Μελέτη υπ.αρ.01/2012 της Τ.Υ.Δ.Γ.

12. Τρόπος εκτέλεσης του έργου «Επισκευή φθορών οδοστρώματος (ασφαλτικό – μπετόν) διαφόρων οδών».

13. Έγκριση μελέτης & τρόπος εκτέλεσης του έργου: «Συντήρηση δικτύου  άρδευσης αρ. μελ. 13/2012».

14. Έγκριση κτιριολογικού προγράμματος του έργου: «Βρεφονηπιακός  σταθμός στο Ο.Τ. 13/Τ.97 Δήμου Γαλατσίου (Φροντίδας παιδιών και φροντίδας παιδιών με αναπηρία)».

15. Α) Αποδοχή των όρων της πρόσκλησης και Έγκριση Συμμετοχής στο πρόγραμμα: Αττική 2007-2013, στον άξονα προτεραιότητας: Αειφόρος Ανάπτυξη και Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής – Κωδικός θεματικής προτεραιότητας –(77) Υποδομές φροντίδας παιδιών και έγκριση της Αρχιτεκτονικής Οριστικής μελέτης του έργου «Βρεφονηπιακός σταθμός στο Ο.Τ.13/Τ.97 Δήμου Γαλατσίου (Φροντίδας παιδιών και φροντίδας παιδιών με αναπηρία), ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.

Β) Απόφαση εξουσιοδότησης του Δημάρχου για την υπογραφή του «Συμφώνου Αποδοχής των όρων Απόφασης Ένταξης πράξης και υποχρεώσεων δικαιούχου» (από το μόνιμο εκπρόσωπο του δικαιούχου). 

16. Ορισμός χώρου στάσης – στάθμευσης χρηματαποστολής.

17. Παραχώρηση αναπηρικού χώρου στάθμευσης.

18. Επιστροφή χρηματικού ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος, για το ακίνητο της κ. Ντάλλα Ευδοξίας  επί της οδού  Πάρνωνος αρ. 9.

19. Επιστροφή χρηματικού ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος, για το ακίνητο της κ. Τζανακάκη Άννας,  επί της οδού Ψηλορείτου αρ.12-Β’ &  Κρήτης.

20. Επιστροφή χρηματικού ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος, για το ακίνητο του κ. Φακίνου Γιαννούλη, επί της οδού Προφήτου Ηλία αρ.11.

21. Επιστροφή χρηματικού ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος, για το  ακίνητο της κ. Κυριακοπούλου Ελένης, επί της οδού Δερβενακίων αρ.8.

22. Επιστροφή χρηματικού ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος, για το ακίνητο της κ. Πιτσινού Ασπασίας επί της οδού Αγ. Δημητρίου αρ.4

23. Επιστροφή χρηματικού ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος, για το ακίνητο της κ. Μπάτρα Γαρυφαλλιάς, επί της οδού Αγ. Σπυρίδωνος  αρ.13.

24. Επιστροφή χρηματικού ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος, για το ακίνητο της κ. Μαργουνάκη Μαρίκας, επί της οδού Ρεθύμνης αρ.29.

25. Επιστροφή χρηματικού ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος, για το ακίνητο της κ. Λύρα Μαρίας, επί της οδού Μάρκου Μπότσαρη αρ.26.

26. Επιστροφή χρηματικού ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος, για το ακίνητο του κ. Μαργουνάκη Νικολάου, επί της οδού  Ρεθύμνης αρ.29.

27. Επιστροφή χρηματικού ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος, για το ακίνητο του κ. Ξυλικιώτη Ηλία, επί της οδού  Ορφέως αρ.28.

28. Επιστροφή χρηματικού ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος, για το  ακίνητο της κ. Τσούκα Χαρίκλειας, επί της οδού Γ. Βάσσου αρ.6

29. Διαγραφή χρέωσης του κ. Αρμπή Ιωάννη, από βεβαιωτικούς καταλόγους κλήσεων (Κ.Ο.Κ.).

30. Διαγραφή χρέωσης του κ. Ταξιάρχη Χρήστου, από βεβαιωτικούς καταλόγους κλήσεων (Κ.Ο.Κ.).

31. Διαγραφή χρέωσης της κ. Γραμματικάκη Γεωργίας, από βεβαιωτικούς  καταλόγους κλήσεων (Κ.Ο.Κ.).

32. Διαγραφή χρέωσης του κ. Βάλμη Άγγελου, από βεβαιωτικούς καταλόγους κλήσεων (Κ.Ο.Κ.).

33. Διαγραφή χρέωσης του κ. Δεληγιάννη Βασιλείου, από βεβαιωτικούς καταλόγους κλήσεων (Κ.Ο.Κ.).

 

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: