Δελτίο Τύπου


Οι σύγχρονοι καταδότες και το αστυνομικό κράτος υπηρεσία

για την «προστασία» της προεκλογικής εκστρατείας του «πολίτη» Χρυσοχοΐδη  

Γαλάτσι 26/04/2012

Ο «Υπουργός» κατ’ ευφημισμό Προστασίας του Πολίτη «κ» Χρυσοχοΐδης απόδειξε, κατά την προεκλογική του συγκέντρωση στις 24.4.2012 στο Γαλάτσι, για μία ακόμα φορά την ποιότητα, το ήθος και τις αρχές που διαθέτει.

Όσοι βρέθηκαν στην περιοχή γύρω από το Δημαρχείο Γαλατσίου, όπου μίλησε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, διαπίστωσαν τι σημαίνει αστυνομικό κράτος – αστυνομική τρομοκρατία. Δεκάδες αστυνομικοί κάθε είδους (απλοί  αστυνομικοί, άνδρες των ΜΑΤ με πλήρη εξοπλισμό και κλούβες και άνδρες της Ασφάλειας με πολιτικά και ασυρμάτους στο χέρι) ήταν παρόντες από νωρίς για να προστατεύσουν τον «πολίτη» Χρυσοχοΐδη. Προφανώς ήταν τόσο σίγουρος για την «εκτίμηση» που τρέφει ο κόσμος στο πρόσωπό του για τη συνολική του στάση στα χρόνια της Σύγχρονης Κατοχής ώστε να μην τολμά να εμφανιστεί στην κοινωνία χωρίς τις ορδές των πραιτοριανών του.

Αποστολή όλων αυτών των δυνάμεων ήταν να απομακρυνθεί από την περιοχή κάθε ύποπτος που θα χάλαγε την παράσταση του υποψήφιου «βουλευτή» του ΠΑΣΟΚ. Με τη γνωστή λογική «μηδενικής ανοχής», όπως έχει πει επανειλημμένα ο «Υπουργός», οι αστυνομικές δυνάμεις απομάκρυναν τους «υπόπτους» από το χώρο του Δημαρχείου. Και επειδή οι αστυνομικές δυνάμεις δεν γνωρίζουν ποιος είναι ποιος στο Γαλάτσι, ανέλαβαν να παίξουν το ρόλο του Καταδότη και να υποδείξουν τα ταραχοποιά στοιχεία κάποιοι «καλοπροαίρετοι» Γαλατσιώτες. Έτσι ζήσαμε μια ακόμα σκηνή από την εποχή της Κατοχής. Τους Κουκουλοφόρους-Καταδότες. Μόνο που στην σημερινή περίοδο έχουν αλλάξει συνήθειες. Είναι Καταδότες χωρίς κουκούλες, κρύβονται πίσω από κάποιους άλλους και δίνουν οδηγίες.

Με αυτή την τακτική απομακρύνθηκαν οι «ύποπτοι» πολίτες από το Δημαρχείο και απαγορεύθηκε στο Δημοτικό Σύμβουλο Άρη  Παπαδοκωστόπουλο να μπει στο Δημαρχείο για να κατευθυνθεί στην αίθουσα του 2ου ορόφου που υπήρχε το ενημερωτικό υλικό για την προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 25.04.2012. Αν και επανειλημμένα τους ανέφερε την ιδιότητά του και το σκοπό της παρουσίας του εκεί αυτά ήταν ψιλά γράμματα για τους πραιτοριανούς του Χρυσοχοΐδη. Τον απώθησαν με βία με τη χρήση των ασπίδων των ΜΑΤ. Προφανώς ο «κ» Χρυσοχοΐδης και τα «παλικάρια» του θεωρούσαν ότι, με τα 350 ευρώ που πλήρωσαν στο Πνευματικό Κέντρο για τη χρήση του χώρου, μπορούν να συμπεριφέροντε όπως θέλουν απέναντι σε οποιοδήποτε πολίτη που δεν είναι της αρεσκείας τους. Έτσι για να κάνουν πράξη το «προστασίας του πολίτη».

Ο αδιάβαστος στο Μνημόνιο «Υπουργός» έδειξε πόσο διαβασμένος είναι όταν πρόκειται να υπερασπιστεί τα προσωπικά του συμφέροντα, την ασφάλειά του. Αυτός που χωρίς ενδοιασμούς ψήφισε ότι του έβαλαν μπροστά του είτε ως «Υπουργός» είτε ως «Βουλευτής» για περικοπές εισοδημάτων, συντάξεων κοινωνικών παροχών και αυξήσεις φόρων στο όνομα της μείωσης των ελλειμμάτων έδειξε με το παράδειγμά του πόσο «καλή» διαχείριση κάνει.  Πόσο ενδιαφέρεται προσωπικά για τη μείωση των ελλειμμάτων.  Κινητοποίησε, για μια προσωπική προεκλογική του φιέστα, έναν ολόκληρο μηχανισμό με δαπάνες του Ελληνικού Δημοσίου για να μας κάνει μετά «μάθημα» για το πως θα μειωθούν τα ελλείμματα. Να λοιπόν που για τον «Υπουργό» και τους ομοίους του «λεφτά υπάρχουν». Λεφτά δεν υπάρχουν για ανέργους, συντάξεις, υγεία παιδεία κ.λ.π.

Αυτά που ζήσαμε στο Γαλάτσι είναι σκηνές από το προσεχές μέλλον αστυνομοκρατίας – τρομοκρατίας, αν αφήσουμε με την ψήφο μας να συνεχίσουν να μας «κυβερνούν» οι υπάλληλοι του δικομματισμού – νεοφιλελευθερισμού που ορκίζονται στο όνομα των συνεχών Μνημονίων.

Στις 6 Μαΐου 2012 έχουμε εκλογές. Μέχρι τότε ο Χρυσοχοΐδης και οι όμοιοί του των Μνημονιακών Κομμάτων, με λάφυρο το Κράτος και τη στήριξη των μεγάλων συμφερόντων όπως εκφράζονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα συνεχίσουν με την πρακτική της τρομοκρατίας (αστυνομική αλλά και ιδεολογική με τα διλλήματα που βολεύουν την πολιτική τους)  την προεκλογική τους εκστρατεία.

Ο Ελληνικός Λαός που με τον αγώνα του αντιστέκεται όλη αυτή την περίοδο σε αυτά τα φαινόμενα, στη Νέα Κατοχή και τη λαίλαπα των Μνημονίων, με αφορμή τις εκλογές μπορεί να δώσει ένα ακόμα καλό μάθημα στον αδιάβαστο Χρυσοχοΐδη και τους ομοίους του.

  • Για να χαράξουμε ένα Άλλο Δρόμο, δικό μας, για την έξοδο από την κρίση.
  • Για την ανατροπή των Μνημονίων.
  • Για την ανάδειξη μιας νέας εξουσίας του λαού που θα καταργήσει τα μνημόνια και όλους τους νόμους που συνδέονται με αυτά και θα  διαμορφώσει συνθήκες για μια Ελλάδα χωρίς καταχτητές και δουλοπάροικους. 
Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: