28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 – Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012
Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Η χώρα μας «καμένη γη».

·      Διάλυση οικονομική, πολιτική, κοινωνική. Ένα σύστημα σάπιο και αποτυχημένο, άδικο, κυνικό,  που καταστρέφει, λεηλατεί, και ξεπουλάει ότι απέμεινε.

.   Ξένες και ντόπιες Τρόικες  δημιούργησαν  ένα σύγχρονο προτεκτοράτο και προσπαθούν να τελειώσουν τη «δουλειά»  που ανέλαβαν.

·  Νέα κατοχή, εξάρτηση και υποτέλεια.

·  Μνημόνια και δανειακές συμβάσεις, ατέλειωτα ληστρικά μέτρα, κλέψιμο κάθε κοινωνικής παροχής, διάλυση παιδείας και υγείας, λεηλασία σε μισθούς και συντάξεις, ανεργία, φτώχεια , απόγνωση, αυτοκτονίες, παιδιά που λιποθυμούν από την πείνα, σε σχολεία που δεν θα έχουν φέτος πετρέλαιο, ουρές σε συσσίτια, άνθρωποι που ψάχνουν στα σκουπίδια, και άλλοι που φεύγουν μετανάστες.

Αυτοί είναι οι «σωτήρες» μας και αυτά τα αποτελέσματα από τις «μεταρρυθμίσεις τους», που τις επιβάλουν με το φόβο, τη βία, την τρομοκρατία την καταστολή.
Αυτό είναι το μέλλον που επιφυλάσσουν για μας  και τα παιδιά μας.

Από κοντά ο φασισμός
 που, κρύβοντας τις πραγματικές αιτίες της κρίσης και τους υπεύθυνους γι’ αυτήν, εκμεταλλεύεται την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, το θυμό και την απόγνωση που γεννά η φτώχεια και η ανεργία, και καλλιεργώντας το φυλετικό ρατσισμό, δυναμώνει.
Οι πολιτικοί απόγονοι των χιτών, των ταγμάτων ασφαλείας και των συνεργατών με τον κατακτητή διεκδικούν πολιτικό ρόλο. Θέλουν να ξεχάσουμε ότι η Ελλάδα έχει πληρώσει  βαρύ τίμημα στον φασισμό – ναζισμό.
Να ξεχάσουμε τα χιλιάδες εκτελεσμένα γυναικόπαιδα, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τα καμένα χωριά, τους διωγμούς, τα βασανιστήρια, τα θυσιαστήρια.

Τότε το ΟΧΙ του λαού μας, δημιούργησε το έπος της εθνικής αντίστασης και συνέβαλε στη μεγάλη νίκη των λαών ενάντια στον φασισμό.

Τώρα, ήρθε η ώρα ακουστούν τα δικά μας ΟΧΙ!

·    ΟΧΙ στην τρόικα, και στα μέτρα που μας ετοιμάζουν.
αντίσταση – αλληλεγγύη – αξιοπρέπεια

 ·     ΟΧΙ στη νέα κατοχή, την εξάρτηση και την υποτέλεια.
    Ανεξαρτησία – πραγματικη δημοκρατια

        ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: